Не знам за вас, ама во Вајкики нема ништо за дете мое од 3-4, додуша бројкиве до 2г мислам ќе му се точни од што стварно големи им се калапите. Па така пола и поише земав до 2г, ако се мали ќе мењаме.
Нема да му се точни двојките, мали се, можда во ширина ок, ама во должина куси. За моево нема три, ама земам маички 3-4 години што пишува. Малце широки му се, ама таман должина имаат.
Моево ситно е, се му е точно и тоа асално точно, не поткусено или широчко, баш таман се. Шорцот да извадиме пелена и догодина ќе ги носи. Од овие само 3 маички се 3-4, се друго е 18-24.
Ќе го дотерам ќе го сликнам ќе видиш. Или детето ми е ситно, али стапала има за машала, или не знам, стварно се му е точно. Не е дебел, 15ипол кила е, ситничко е, ама цврсто. Едината маица 3-4г што е по кратки му плива, скоро до колена му е, тие на прерамки се по ок. Земав едно комплетче 3-4 и го вратив, пантолончињата до доле, плива буквално.
И синко е слаб, носи броеви 18-24 месеци, а е 2 ипол години. Шорцевите му се 12-18м. Висок е, ама слаб ко шпагета, во облека за 3 години пропаѓа.
Не е висок Дани, не знаеш и мене и мм, не сме високи. Највисока во моја фамилија е мајка до 168, кај муж па сите до еден се ниски. Не сум го мерела одамна, не знам колку е моментално.
Ама и вајкики се шашави со броевите. Синко носи 86-92 едно комплетче му е тесно оттаму купено, а кошулка една купив 80 ка и таман му е И од лани некои работи 80ки,86ки поготово бермуди му се фаќаат. Ама он многу извиши, во продавница ме прашуваат 3години дали бил Има само меше , онака ми е манекен И ножето не му е многу големо 23 ка е. @TheSecret како си задоволна од хип средството?
Јас не сакам облеки што висат и земам се како за сега да го износи. 24-36 носи. Не ми иде моево поголемо од баткото да е. Имам нешто и 18-24, ама куси и се. Во ваикики мене горните ми се таман за возраста, ама долните се малку поголеми. Ова е мој впечаток. Ај баш да го видам баткото
Долните се поголеми. И моиве двајца во висина одат, струкчето им е само не знам на кого во висина, пошто и јас и мм сме ниски. Со тоа имам проблем голем. Панталончиња (небитно дали кратки или долги) и тренерки за возраста им се широки во струкчето, а таман во должина. Ако купам помал број, кратки им се ногавиците, а во струкот зависи. Па затоа сам свој мајстор изигравам, ставам ластици според нивниот струк на тие кои немаа врвки.
Ne sme go probale uste, ama ne planiram mnogu da go mackam lani super pominavme samo so bluzickite so uv od h&m. Ke pisam koga ke go probame Za brojcinjata vo Vaikiki, jas sekogas biram brojce spored kilazata, pozadi etiketata ima od kolku do kolku kg e, nikogas ne sum zgresila brojce najtocno im e toa. A bogami od glava do peti sme vo Vaikiki
Ние лани од Локо кроко купивме и уште го вози,маста му е извадена,секој ден сме надвор со него,а мислам ист беше со на Ан-на околу 1600-1700 беше