Vo vrska so velicini od Vaikiki-imaat pogolemi dolen del...no i maicki ima cudni velicini,meram dve razlicni modeli no isti se edna vrz druga a razlicna velicina za eden broj... Sin mi e 2.5 godini a taman mu se eden model bermudi od vaikiki velicina 12-18 meseci,drugi mu zemav 18-24 l....Maicki ili 18-24 ili 2-3 god zavisi od modelot,nekako nemaat univerzalen kalap
Точно, ептен раштимани бројки имаат, да не знаеш што да зедеш, па премерувам по 3пати кога зимам. Ич не ме бендисува
Од Ваикики имам земено блузичка по долги ама ракавите беа различни,еден беше пократок.Баш си реков тогаш аман и ова ли треба да гледам на алиштава.
Со здравје да се носат...може да ми кажеш која цена се овие во Мк? Моментално сум во Грција и ги гледав и тука..
Во Спорт вижн кидс ( Сити молот ) на попуст 1190ден ( само не секое бројче го имаа на залиха кога барав ) . Во Кеги се 1390ден нова сезона, а останати од ланска се 850ден.
Ti pisale veke 1390 den. Vo Sport vision kids nemase brojcinja 200 den poeftini se. Ovie se od novata sezona i samo ovie mi se ok, drugite ne se ist kvalitet, lani imase pogolem izbor. Ako kupuvas gledaj ovoj model zosto se najubavi. E za devojce ima poveke izbor. Kolku se vo Grcija i kade gi gledase, ke odime pa ako ne da si kupime uste edni
Леле овие ги памтам од многуу одамна ги имаше, и сега кога видов дека си ги купила се зачудив дека уште постојат, а која цена се движат сега?