фала за инфо....мислев дека може низ мк да се најде ама ништо..со здравје да си го користите преубаво е
Има ли некаде само долен дел женски купачи да продаваат и да е потенок материјал што лесно се суши. Од Вајкики имам земено за малово, преубави се ама многу споро се сушат
Има секаде каде што има за деца: Џамбо, Women'secret, Zara, види и локални дуќанчиња. Дебелина неможам да се сетам, ама ние тие што ги имаме од Џамбо се потенки.
Ако е помало детето, се наоѓа, меѓутоа за поголемо дете нема. Јас за ќерка ми барав и се беа помали бројчиња, а мене ми требаше 5/6. Единствено во Крш имаше само долен дел над 4 бројче. На друго место јас не успеав да најдам.
Од Ангела? Која цена се ако сакаш да ми кажеш и по твои димензии или стандардни некои. Фала Јас сакам татко ми да прави, ама ме интересира дали вреди да се замара Се спремаме за бањање Ова за спиење
Да од кај Ангела се, кутијата 1300, а куќичката 2000. Кутијата е убава и вреди за тие пари, а куќичката и не баш. Ја имаа ставено оваа слика и таква си нарачав, а ми стигна ваква ко што прикачив, кога реагирав ми рекоа сите стандард такви ги правеле. Иначе како таа што ни стигна е 60см должина и 80см висина, ширина не знам, ама околу 15тина см. Има слични во Икеа за 30 лева.