Ме разочара Ангела, она бар секогаш ставала реални слики, што и текна сега. Јас би ја вратила и пари би си барала назад. Ова е скроз различно од тоа што го дала.
А јас да знаеш колку се разочарав! Толку имав доверба што 2 работи одеднаш порачав (инаку кога порачувам прв пат порачувам по 1 за да не се зафркнам. Јас мислев таа слика е нивна изработка, ама очигледно не било така, кога и пишав ми рече така одлучиле да ги прават сите! Па што не ми пиша пред да ја направиш дека нема да е иста ко на сликата, а не откако ја добив да видам. А тек квалитет на изработка катастрофа, сите рабови олуштени Спојлер А за тоа добив одговор: Видела она, ама сепак ми ја испратиле таква, олуштена целата. Ниту извини, ниту понуда за замена, професионалност НУЛА!
Јас ја подржував многу неа, на неколку пати ја препорачувам, не сум имала потреба да зимам, ама ова не е во ред. Баш се разочарав а мислев за детска поличиња и масичка и столчиња да земам. Нема шанса после ова.
Може и е прв случај ова, не можам да знам и да ја коментирам целокупната нејзина изработка, ама барем едно ИЗВИНЕТЕ да напишеше, во најдобар случај замена да ми понудеше, искрено ќе и речев дека нема потреба, немаше да ја малтретирам, ама ништо од тоа. И не мислев да и правам антиреклама, ама веќе кој и да ја види сите ми велат што не ја вратиш и почнувам да се нервирам.
Ај не туку се нервирај. Врати и ја под итно. Ти пари даваш за да добиеш тоа ашто си порачала. Ако нејке да врати, ќе си пријавиш во пазарна инспекција. Мора да ја врати или пари или нова како треба.
Фала ви женски на мислењето, можеби требаше одма да ја вратам уште кога видов дека не е иста како на сликата, ама највеќе поради синко не ја вратив, со нетрпение ја чекаше детето и многу и се израдува, ќе му го скршев филмот.
А баш стварно убаво изгледаа работите... Колку ја плати? Па искрено бели летви да сте земеле, маж ти да ја заковал поубава ке сте имале Ств мн лошо изгледа, наспроти онаа што си ја ставила...
2000 денари ја платив. Истото и мм го искоментира, вели ќе купевме вакви летви и ќе ја заштрафев немаше ни 500 да не фати. Плус за каргото ми рече околу 160ден ќе биде, а платив 350.
Лелеле 1000 да ми речеше ке ти речев не вреди, а не 2000 Зашто и покривот таков го направиле Мислеле поинтересно ли ке изгледа така да штрчи
Ne znam koja e Angela ( mozebi ste zborele tuka , sum promasila da procitam). ama strasno se zaebala so ovaa postapka. Od tebe zemala ne zasluzeni 2000 den, ama izgubi mnogu poveke. Sekoj sto procita ovde sto si pisala ne veruvam deka bi kupil od nea sega. Sram da I e.
Членка е на форумов, изработува персонализирани подароци, почна со држачи за цуцли и навистина прекрасно ги изработува истите, многу луѓе порачуваат од неа и навистина верувам дека се квалитетни. Но од скоро си ја прошири палетата на производи со изработки од дрво, како кутии за играчки, масички и столчиња, куќички за кукли... Од она што ја пратев на ФБ ми изгледаше доста професионално и затоа не се ни двоумев кога порачав. Кутијата е ОК, но за куќата што да кажам, ете гледате и самите. Навистина немам намера да и наштетам на бизнисот, но и не сакам друг да се зезне и за возврат ниту извинување да не добие.