Супер што спомнавте, првпат слушнав за нив сега, син ми имал на Џордан и на Сигнал, таман е време да ја смениме.
Не знам каде да ја сместам информацијата, па ако може тука,ако не модераторите нека преместат. Кој поминува низ Дојран, Пи-ки имаат тезга-дуќан во пазарот. Цел асортиман на дрвени играчки, слагалки имаат изложено, премногу избор имаше. Па ако некој му е попат, може ќе му се најде информацијата. Знам многу нарачувате од таму.
Gi vidov i bas pomisliv. Si vikam najdobro e da cekam do pet za dvanaeset za toplinki sea ako kupam mali da ne mu se do septemvri mada eve kaj e septemvri dilemata mi e dali vakvi otvoreni ko sandali ili bas toplinki zimski. Septemvri e topol ama od oktomvri Izglea i takvi i takvi na kraj ke bidat
Mislam 130 ako ne se lazam, sega ima garaz sejl vo ramstor 90 gi zemav. Ubavi se kvalitetni ke se vratam po uste.
Јас топлинки зимам еден број поголеми стандард, бргу му расте ноџето, моментално носи 28 ама кнап. Во градинка им е многу топло, дури претерано, во зима го праќам со чорапки и топлинки нозете сварени, затоа сега вакви ќе земам. Поткошулки за во градинка не гледај, земи само боди, ќе ти реагираат одма негователките дека ти е преоблечен. Ова од искуство, јас детето многу го облакам и секогаш ми реагираат. Пример последна соблеков во градинка долно маиче. Годинава планирам да не облакам и хулахопки веќе. На спиење не ги соблакаат и се потат многу, кога ќе биде ладно ќе го пресечеш надвор. Бодито што ќе ви е? Без пелени е нели дечкото, не ти е практично без пелена боди, ќе го штипнеш, исто од искуство сопствено, три недели офкаше кога го штипнав на голо. Освен ако не му облечеш плус и гаки нели. Гаките на Тритекс се супер, многу се убави, ама на нас ни се покажаа боксерките нај практични пошто иначе се нервира оти му искача курето од обичните. Све тертиплии машкиве
Bodinjata za doma, potkosuli za vo gradnika mislev za zimoska. Vo zima obicno nosese bodi i trenerka nisto drugo. Sea rekov mesto bodi potkosula da ne se macat so kopcinja vo gradinka, ke vidime. Ti i bodi i potkosula oblakas? Gaki obavezno nosi koga nosi bodi, mada retko nosi bodi odkoga ostavivme peleni. Bokserki neke pantaloni bile ne gaki haha. Hulahopki nikat ne sum mu oblekla nit ko bebe nit sega. Obuvki sekogas zimam tocen broj pa i edna nedela da gi nosi. Greota mi e so pogolemi da odi ko pajce, neznam nekako koga se raboti za obuvki sum epten stroga, najvazno mi e da ima dobra podloga za gazenje pogotovo vo razvoj na stapalo, od mala mi e ostanato profesionalna deformacija na majka mi izgleda
Боди од 2 годинки моево не носи. Гаки и маичка. Доносе за спиење нешто бодиња и не купив веќе. Гаки и маичка ми се практични пошто он се прља нагоре, извади маичето и ајт.
Moram da spodelam so tebe i jas go pravev istoto dodeka ne mu gi zaprimeti nodzinjata prijatelka koja e ortopedski tehnicar i me sovetuvase deka najdobro e za deteto da ima prostor napred kaj prstinjata. Sega pazam na toa bidejki sega se vo fazata na rast i ne bi sakala nedaj boze da mu se javat deformiteti.