Цена да не памтиш колку беа. Мојот ги носи овој модел од Најк цела година во градинка и само купувам поголем број. До сега 4 пара има надраснато.Па реков ако се исто по квалитет од матстар или овие да пробаме
Сега само што ги земав од Мат стар 640 денари. 26ка ама не знам дали ќе му се точни искрено, земав па ќе видиме после ќе ги мењам ако се мали.
Kako be? Pa jas vcera 90 gi kupiv. Da ne gledala ona od nova kolekcija tie ne im se na popust. Bi trebalo da odam posle po drugi pa ke ti kazam bas. Pa da de, zborime za tocno brojce, a toa znaci da ima eden prst lufta napred toa site ortopedi go sovetuvaat. Mislev za dva broja pogolemi na primer pet santima napred ko carli caplin
Не бе комшике какви 2 броја, 1 број, кога ќе почне веќе да му оди ноџето преку тој еден прст за брзо време ги мењаме. Годинава имаме сменето точно 6 пара обувки од смалување, почнавме за Нова година со 25ка и последно земав сандали 28ца и папучки 29ка. Ама мислам дека на овие од Мат стар калапот им е поголем, 26ка бааги големи ми личат, дали ќе ги мењам утре ќе видиме.
Da ama maicka na preramki sred zima ne mi ide. Bodinjava na popust eftini mi se vidoa po 240 kuti sto nemase drugi golemi brojcinja ke gi soberev. Me mavna shoping manija so popustive
Ајде ќе видиш, ќе го зимаш испотен и ќе ти кажат одма негувателките да го облакаш помалку. Искрено претопло им е, кога го зимам мене дамла ме мава во зима.
Sea se vrativ. Ima kupiv uste nekolku para. Sigurno ja gledala novata kolelcija. Ovie se vo sredina na tie raftovi ona gi gledala tie do zidot. Popustot trae dur trae garaz sejl.
Не знаев дека има и стара и нова колекција и реков само гаќи од Тритекс и зела од тие од 120. Ништо, што е тоа е.
Ne dva broja e veke off i kaj nas prethodno mm mn zapnuvase za da mu se tocni tocni obuvkite no po razgovorov ne ni se mesa poveke vo biranje brojce.
Снижени 299,00 ама изложени уште 2-3 пара, незнам дали имаат залиха. @kukla21 во капитол немаше женски, ако ме нанесе пат ќе проверам во рамстор. Инаку како модел постои видов на веб страната.
Јас имам вакви од Декатлон,на моево не му беа згодни ич, тоа гумата напред како да му сметаше,чудно одеше и само ги вадеше. Иако меки многу беа.
Ама многу се убави. Ние лани имавме др модел земено ги скина од носење квалитетни се ептен. За женско мн убави гаќички имаше.