Не знаев каде да го поставам прашањето,но се надевам дека ќе добијам одговор.Препорачајте ми продавници во Скопје,каде може да се најдат убави зимски кондурчиња за девојченце од 3год,и 2 месеца. Никогаш не сум купувала и не знам од каде да почнам. Благодарам
@Belabelinakinder @AngelOfArh Папучките и маичките се од една продавница каде што скоро се е турска роба а се е по 100 ден, конкретно маичките со гаќички се два пара за 100. Имаат преубави работи, истиве папучки на други места се по 300/400/500. Ќе ставам линк во спојлер имаат папучки сега донесено за сите возрасти, вчера не можев од гужва да земам повеќе, деновиве пак ќе идам. Спојлер: Link https://www.facebook.com/Te-Centrumi-172664603373996/
@TheSecret @AngelOfArh Мислам дека немаат достава, но можете да пишете да прашате. Да во Куманово е, мажле е од таму па често идеме, обично следам на фб кога објавуваат и секогаш наоѓам убави и квалитетни работи.
od kade krevetceto? i nie barame. Se mislam dali vakvo junior ili golem. Kako i da e pak bi go stavile so nas vo spalna, ne bi uste sam vo soba da spie
Ова е 165/85 односно 160/80 душек. Од либерта го нарачавме. Ниско е, за разлика од големите класични кревети. 30цм е. Јас место за поголемо немам, а таков кревет имам ама за џабе. Нешто помали има и во либерта и во мебел ви, ама немаат поента зошто се само 20цм поголеми од класичните бебешки. Ова има и фиока.
koja cena e? sea spie na bebesko 120/60 mislam e. ne e nekoja razlika so ova. Ama bara na golem krevet da spie, so nas zaspiva pa go premestuvam vo maloto. Ke baram i vo drugi. Ama gleam se im se komplet detski sobi, mene mi treba samo krevetce vaka pouniverzalen dezen za da moze posle da se vklopi detskata koga ke ja pravime.