јас овој го нарачав. мојот е 2.5 год и сакам да пробам да спие сам, не знам дали ќе успеам ама на сила не само ако прифати. колкав е твојот? дека викаш уште не е за сам?
Обетки со штипче После 4 год. Големата откажа љубов на вреќите за спиење. Па и за нејзе и за средното јорганчиња и постелнина Играчки еден тон, ама не се сликани.
12500 го земавме иначе редовна 15000. Па не е баш мала разлика си бебешкото. Тоа и е кнап. А у ова баш си плива
Мојот беше година и пол кога мораше да се одвои зошто чекавме второ бебе. Јас се решив за многу голем кревет 120 х200 ко мини спална. Исто ко твојот он не правеше проблем да спие сам, туку мене срце не ми даваше да го одвојам ,а ние тројца во спална. Па одлучивме јас и сопругот тој период да се одвоиме. Па еден легнуваше со него, а дека креветот голем комотно за спиење.
Книгата е прекрасна. Патент се откопчува, па копчињава, па има врвци од патики....на секоја страна различна активност.
Еве го името на дуќанот. Обична бижутерија, ги има во секој трговски. За возрасни е, но има делче за деца. Овие се со штипчиња оти не и се дупнати ушињата, има и обични.