не знаев каде да пишам. ако некоја мама иде накај Софија во Икеа, имам ваучер од 30 лева да и дадам да си го искористи. рокот е 31 октомври. јас не планирам да одам за брзо
И јас се утепав од барање, не можам нигде да најдам. Во Ваикики па ниеднаш немам видено со гумички, не знам дали воопшто имале некогаш, така да одамна не барам таму. Имав земено од H&M еден куп лани, маста им ја извадивме, ама веќе мали и’ се, а ќе трга во градинка, срамота е Итно морам да најдам да купам. Туку, кај има убави ранчиња за девојчиња? Џиџани
@eli25 @Sexybaby86 такви чорапчиња има во сите помали чорапари во бисер, гтц, лептокарија, во сара фешн, на зелен пазар. Во Вајкики немало до сега, бар јас не сум затекнала. @Sexybaby86 и јас барам џиџано мало ранче ама никако да најдам. Ако најдеш пред мене кажувај, ако најдам ќе ти пишам
@^angel^ од Молот се. ^^ инаку јас имам од Вајкики чорапчиња со гумички, сега немаше, ретко носат, но се наоѓаат и високи и ниски. Моментално еве ги носи Спојлер: Чорапи Тие кратките од сликата погоре се со гумички, ептен се штосни, од Овс тие. Инаку лани и од Зара му имав земено со гумички, но вчера не најдов чорапи таму, не па со гумички @eli25 @Sexybaby86 И Секси ранче во Просветно, Крш, Офис имаш, сегде има џиџани
Јас сите со гумички од ваикики ги имам купено. Кратки, долги, дебели, тенки. Баше ќе проверам дали има донесено нешто. Додуша сега ми текна дека завчера купив.
Не знам кај ги наоѓате таму и ти и Емка Стварно никогаш немам видено, а стално проверувам и ги прашувам вработените. Се откажав веќе, ама ај ќе ѕирнам пак деновиве, може ќе ми се посреќи