А ок, те сфатив Овие беа баш ко јакнички, ама тенки, но не провидна мушама како овие на сликата. Не сум видела баш ко што бараш, ама види ги на сајтот на Зара ако ги има какви се. Жолтата беше со Мики Маус и беше баш тенка, само мушамка. Плавата беше малце повеќе ко јакничка што викаш, а оваа на мојава е баш јакна, но не е дебела иако со крзно, баш за сега е есенска. Се надевам ќе најдеш
Лелееее многу убав избор @Sexybaby86 првиот комплет на чорапки од Зара ако не си ги отворила да ги вратиш. Катастрофа се, се смкнуваат, може да ги биде само да ги носи у патики, ама па коа ќе ги испереш дури пак ги подвратиш сразмерно ќе те стемни, па ќе ги подвратиш и ќе се растурат брзо и грдо личи. Не ги бива
За во патики ги земав намерно дека без гумички Ги отворив и исправ веќе, па ќе ги носи за у градинка, колку ги износи толку. Имав вакви земено од H&M ама со гумички и супер се покажаа, па викам ај за во патика арни се. Бидна, ќе знам за другпат. Најкот се од Спортвижн кидс во Сити Мол. Преубави се и во живо, материјалот ни тенок ни дебел, ќе ги изнаноси. Мислам 2.390 или2.490 беше комплетот, со тоа што викендов има попусти. Мислам и денес важат. @duffi не загледав машки дали имаше, се занесов одма у овие број да барам @Lolipop23 имаше попусти сегде. Во Зара ми дадоа ваучер од 1.000 ден, и можеш да го искористиш кај сакаш. Јас го искористив за Најк тренерките, така што се исплати ептен. Мислам и денес траат попустите. И имаше и во Окаиди и во Крш попусти (таму влегов јас, сигурно и по другите продавници).
@duffi нема најки за нашиве Имаше во сити во спорт вижн едни црно со бело и црни шушкави , ги имаше некоја членка погоре постирано.Немаше броеви ,наводно вчера распродале се
Како па да не, лажговци! Месец дена влагам и барам 104 и никогаш нема, ниту 98ца сретнав. А моделите крш, безживотни и црни, дефинитивно женските се поубави, а има и повеќе избор. Јакната од Овс е нели? Лани мојов имаше од Окаиди слична/речиси иста