Да од таму е. И синко имаше тегет лани од окаиди ,сега немаше број па најдовме слична. Баш е добар материјалот,ќе се погоди
Баба нашла најк во рамстор спорт вижн. Овие се за 2 годинки ама таман се дури и мааалку долги. Имало 20 посто попуст ,1600 тренерчињата,1100 ранчето. И ова другово било со 20% од окаиди ,фала баба
Од Зара точни ви се 2-3? Ако да , тука сме. Најките се чудни со броевите. Мојот има летни комплети 24м и затоа не можам да се орентирам. Ама по баткото на Ели мислам точни ќе му бидат.
Точни и се. Јас 2-3 и купувам и за сега се таман. На мојава и едно поголемо ќе и е таман, ама не сакам доле да и се набира на нозете. Со на @emkaemka баткото се тука некаде. Она мислам едно поголемо зема.
@lavica82 , @Sofi.ja Од Германија се, c&a, 92 се големина, син ми е 13+, крупничок можеби малку долги ќе му бидат. @kristii хеланките двата пара беа околу 13 евра и блузичката исто толку.
Дафи, мојава од Зара носи 2-3. Најкиво ги земав исто 2-3, супер и’ се, комотни. 3-4 големи се според мене за нашиве, а мојава е баш крупна (14,5 кг има). Мада може да има разлика со машките модели.