Да прашам тука кај поголемите Може некој имал лани па да ни каже. Бев за јакна за малиот и се залетав по една окер многу убава си крзно но продавачката ме премсли,вика зашто не му земеш од дводелните скафандери. Е сега се мислам дали лесно се облака долниот дел на помали и дали е практично. На вакво мислам
Ние го имаме само друга боја.Е сега година ипол имавме вие помали ќе сте.Штознам па лесно се облекуваше,широчки се само буташ дете внатре.Горната јакна ја убивме од користење.Тек лани на крајот се скина патентот,реално и годинава може да ја користи.И да не заборавам овие најчесто ќе ги користите за на снег инаку немаш потреба од нив.
Да да за снег се супер.Не пропуштаат.Нас ни купија поголеми,ама ќе ги завратев и гајле немаше на снег
Боже какво фала,вие со Емка сте Тети на баткото мал Ова е ништо во споредба што вие направивте за нас.
@duffi сега ништо не сум зела од Зара, но тоа што има е 2-3 и дел му се мали, дал кнап. Мислам дека и сушарата има удел, па по некое сушење ги збира
Јас лани купував од овие од Бисер, се зафркнав зошто материјалот е чуден и беше како робот во јакната. Лесно се облакаат ,панталоните искрено подобри му беа , некако материјслот на јакната чуден Почекај ако не ,може ќе налеташ на нешто поубаво.
Ние ги имаме панталоните, исти се ко на сликата, супер се, 2 години си ги носеше на снегот. Ги купив само нив, јакната ја немам видено па не можам да кажам за неа, ама секако јакната се носи секојдневно гледај таа да ти е погодена, панталоните се ефтини, ги продаваат распар, 500 денари беа.
Pi ki igracki na fb gi ima. 350den so se kargo me fati 500. Epten se ubavi ima razlicni dezeni. Samo deka se od bambus mi e strav da gi staam u masina Inaku skafanderov gore, super e nie gi imavme pantalonite kvalitetni se, godinava cel komplet ke zememe so se jaknata.