@PUPICA дали има менувачница во склоп на ритејл парков? Или да си спремам динари од тука, пошто највеќе мразам да губам време барајќи менувачница Викендов идеме за Ниш, па ќе навратиме и до Лесковац ме привлече продавницава
Да, на 20м е од продавницава. Јас дојдов на каса со работиве, па ги замолив да ме почекаат 5 мин да сменам пари, бидејќи картицата нешто ме зезаше Во Ниш имаш Stop shop, слична шема, малку поголема, има C&A, Takko (и таму можеш да начекаш интересни работи), а во центарот на Ниш е најголемиот H@M во регионов. Бевме изминатиов викенд и таму, ама речиси никаков избор немаше. Всушност, нема правило...
Ја имаме рагби играва, права работа, многу си игра со неа, од 1рв роденден од кумовите му е, па еве го 3ипол сеуште му е интересна. Ја користи како голче, како рагби, како кула, буквално секако ја игра.
Денес ја отворивме и шок, фалат горе "кутрињата" Се јавив, рекоа да ја однесам не е проблем ќе ја сменат, ама нерва ме фати, ич нејќам вакви ствари Инаку бебе е воодушевен со останатите делови, хит е да се прекачи и да почне да му свири И кугланата е супер, вчера цело попладне редиме и он бута, живи радости е и само правиме браво Сложувалките не му се омилени
@victoria еве https://www.decathlon.bg/obuvki-580-babylight-s-print-id_8527737.html Само одоздола се со силикон да знаеш. Се се класични топлинки. Вакви се
Ти благодарам..овие се обувки како за гимнастика изгледа,за спорт во сала...штом имаат силикон да не се лизга...ама за вградинка добри се
Да да, си пишува дека се за гимнастика. Ама мојот е склетчија, многу му се поти ногата во обични топлинки затоа да пробаме со овие, па ќе видиме како ќе се покажат. Плус постои опција зимово на гимнастика да оди, па ако не за таму ќе се најдат.
Овие се најубави од Декатлон, ем свитливи, ем квалитетни, ем ефтини. Јас барам жртва кој ќе оди натака да ми купи резерва.
Да , да пишува..јас прво ти пишав пост, па го отворив линкот И јас барам жртва..имам и едни чизмички бендисано,пантоломи за на снег..маж ми вети дека ќе надјде по некој купувач па да видиме..само не ми е сигурен ..