Кој број носи баткото? Види на лидл бг каталогот за следната недела дали тр бендисува нешто. Живо џабе се. Тета кукле ќе организира покупка Пс. Имам за дунде земено. Топ се.
Od zebra se. Standot sto prodavaat za ipanema..ne znam kakvi ima u lidl ovie se mnogu ubavi topli meki.
Не знам каде да прашам ваљда тука е соодветно. Вие имате искуство со снег веќе каква санка е соодветна за 10/11/12 месеци бебе?
Големо фала на @PUPICA за инфото за продавницата во Лесковац. Преубави и евтини работи има. Блузите по 150, јакната 850 и панталоните 450. Во Ниш не најдов ни јас ништо за синко, брат ми се опреми од Хм ама он голем е за во темава
Значи немав почетничка среќа, туку навистина секогаш има избор, а и цените се тие регулар... Со здравје да си носите
Од икеа по 6 еуро 3 земав едниот е у дневна дете му се изнарадува вози и паркира Од мк играчки и поклони
Тоа што барав, тоа добив и задоволна сум. Важно ми беше лесното склопување и расклопување, и да е лесна за дигање бидејќи многу често сум сама со децата и ги развозувам со кола. Рачката за влечење како куфер доаѓа како џокер во покер Маана се само малите тркалца кои често заглавуваат во пукнатини од асфалтот или на работ од тротоарот. Инаку е прелесна за возење и ракување.