Фала Редно време беше, ги поминавме сите трговски, и ги видов сите јакни постирани во темава Може може Фраерката сабајле нејќеше да го закопча каишот, плачеше по скали до излезна врата за да ја откопчам Што разбира дете што е мода, ама ние пусти мајки...
Имав во план од макстар да земам, денес случајно отворив на Кеги страната и кога да видам нови донелееее, се испорадував... не се ни ептен скапи 1690 цели се со крзненце внатре..
Ne mi se veruva ne bese nekoj poznat ducan poprvo bi rekla kako kineski dukjan deka e.Se prodava se za deca od garderoba,igracki,dubaci,tocaci,kolicki.Koga ke pominuvam ke prasam ama ne mi se veruva da vrsat dostava.Edinstveno jas da ti kupam i da ti pratam.
Се спремаме за нова година сите играчки ни се купени овој викенд,само што ги крие мама за големиот новогодишен пакет за малиот убавец,пушката неможев да ја скријам не издржа срцево ми беше жал да не му дадам ништо,имаме музичка кочија со коњи,која светка со сијалици се движи и плус коњите испуштаат крици,имаме голема пушка со вибрации и звуци,имаме две прасиња од најомилениот цртан лик,и плус имаме сказни од топер ни фали уште возот што планира мама да ми го купи,уште некоја едукативана играчка,коцки или нешто слично и уште некоја сказна и пакетот за нова година е спремен
Исто вакво само розово За синко купивме кола мини купер со Маша и Медо апликација но не можам да најдам слика таква на нет а жал ми е да му ја земам за да ја сликам
Ох мила ти благодарам многу што се понуди. Не би ти дала таква обврска кога си со дете. Ако може само да ми објасниш од прилика каде се наоѓа, мм често патува натака па ке го задолжам него. Ако сакаш пиши ми лп за да не ја реметиме темата