Апсолаутно е практична работа, поготово што не сакам да ми ги гледаат сите гениталиите на син ми нели, а и скроз ми е понехигиенски да се соблакаме и мочаме па мама афтоматски мора да остави нешто на под и слично. Ќе го нарачам и јас. Мене сите ми се смееја на писоарчето, ама излезе практично и дете моча во него и сам го истура и мие после.
Има и на Али, јас веќе го порачав од таму, нека немаат они на залиха ми е гајле Го имам, супер е за складирање на играчки, цврсто е. Јас го наредив 3*3 за да може се да дофати.
Да Ептен ми се најде за количките на синко. Си го склопуваш како сакаш. Да си купиш навистина е супер.
Искрено незнам. Ја не би зашто сепак има луфта помеѓу коцките и прашина навлага ( онаа домашна прашина ) . Но, ако мислиш дека за некој алишта би ти завршило работа зашто да не. За играчки е идеално. Сега сакам уште едно да земам.
Како мушама нешто, лесно се одржува, конструкцијата е алуминиумска мислам, не е фушерај ич. Има и други дезени, јас бело имам.
Epten mi se cakani, a i debelki kvalitetni. I kolicka za pazaruvanje golema si kupivme ama otide pravo na tusiranje zosto ja vozevme sred ulica
Ќе може ли да ми кажеш што димензија е една коцка? Најбитна ми е длабочината. Се мислам за во купатило да си земам, пешкири да си наредам во него.
Не мислев за практичноста, туку за изгледот. Се моча во носот на "нештото" што треба да буде некое животинче. Не ми изгледа во ред тоа.