Се виткаат напред или покрути се? Гледам и за машки има сличен модел ама во саботата јас не ги видов....
Многу слатки и фраерски работиве Уживај во бирање Секси додека можеш, кога ќе потпораснат и ќе почнат сами да пребираат, ќе те изедат со таа нивната розева боја Мислам, дај боже да не бидат такви, ама....девојчиња Големава моја живците веќе ми ги јаде
Иста фаза. Лани одбра розева зимска јакна, едвај сега се спогодивме да не бидат и кондурите кичерај. Тренерките за во градинка не ѝ се свиѓаат, едните биле многу сиви Сабајлево стасавме до пребирање чорапи и пола саат драма околу нив
Да не се друг тип мг ацерола за деца што се. Јас овие од 500мг ги земав денес од зегин 314ден се. А нема разликаа од зегин до др. Зегин цените се тие.
Да ти кажам, јас уште сега се спремам психички. Кај една, па и уште една ќе имам Мојава веќе бира инаку, односно тоа што ќе го спремам за дента ако не и се свиѓа, почнува да рика и да шутира, не дава да ја облечам, па одиме да си одбере што сака. Па бира бе, прцул од 21 месец Многу сака шљокици и светки, има една блуза со ѕвезда од шљокици и само неа сака да ја носи секој ден Тоа е, челични нерви само
Ете каде лежел зајакот Моите се од 40 мг, за деца до 6 год... Дефинитивно има разлика во цена во зависност од која за која возраст се. @Bozica1980 може мирно да спие
Варираат и низ аптеките цените, посебно со Зегин, знае и ептен голема разлика да има. Конкретно Ацеролата низ локалните аптеки стигнува и до 350-360. Затоа не е ни чудно. Друго се лековите на позитивна листа со пропишани цени и доплати. А комерција, секој според маржата се води.
Божица е полуегејка не играј мајтап со мене . Мислењето треба во другата тема да го префрлам, ќерка ѕверка не ги лиже. Кисели и биле. Јас ќе се жртвувам