Прашањето не е за тука ама не знаев каде да го поставам. Сакав да ве прашам за идеја за подарок за 8годишно момче? Внук ми е до сега се облека сум му купувала па сега не знам што. без повод е
Nema bas..ova so sneskovo i crveno so snesko..bar vo ramstor.. Gledam kukla ti odgovorila..probaj vo c.mall vo sredata nemase vo ramstor
Не си досадна. Не за жал,луда сум по сина боја последно што останале од сините се мали броеви и тие се наогат и См. А вамо имаше беж боја,зеленка и кафена боја. Башка ако е заден модел или бројче ти дават и дури 50%попуст .
Оо 25/26 . Се е до калупчето имаше 26ка едни скроз плави па ем со чорапче неможеше така носи си го на лице место дс провериш колку знам имаа бројчиња а и преубави моделчиња
Четките од каде се, цена? Ако не се лажам едно време ги имаше само во ДМ. Има по една, да не речам на парче
ДМ, околу 550 двете. Мене две ми требаат, двајца се и од овие смарт ултра софт само во дм сум видела вакво двојно пакување.
Ели ако одиш натаму, можеш ли да провериш дали има 25ка?Ако имаат разлика во цената со Спорт М, да пратам некој да му ги земе. Благодарам.
Дафи сега бев во аутлет. има 20 и 21 само останато. Потоа бевме Во капитол и ми проверија дека има во Тетово 25 ки и 26 ки (плаво со зелено боја) и не беа сигурни во сити мол. Инаку не се намалени во Спорт вижн ,само во аутлетот. До после ако одам во сити ќе проверам и таму и ќе ти пишам.
Ми поминало времето за редактирање. Нешто од шопингот.Лошо сликано и не успеав се,мали многу се радува и само ми ги џапаше ,го држев да сликнам