Прашувам зашто имаме воз и шини од Икеа, па дали ќе може да се надоградуваат со овие...? Може некој друг знае.
Ikea е компатибилна со тие на Алди и на Брио. Веројатно е дека е компатибилно и со ова од Лидл. За Алди, Брио и Икеа сум сигруна бидејќи ние имаме таква комбинација.
Многу е убава ја видов во живо кога ги изложија ама малиот не беше заинтересиран па не земавме , он избра тие дрвени коцки од погоре што ги постирав мн се убави.
Море ова за синко, за другата сваќа да не се жали. Момево знам дека од тебе на ред нема да дојде во кујна. Добро е што ми кажа, јас отварам чатпат на Лидл, ама не редовно, ова ако го испуштев ќе ми беше многу мака.
И јас мислев додека бев доле вака за Лидл сега скоро и да не влегуваме во него ништо посебно не е подобри работи може да се најдат и во др маркети, но така е секогаш кога немаш во близина нешто. Ајде од Бг да си ја земете обавезно.
Денешни поклони за бдеј, уште ги собираме + кола на брза помош со пациенти со све, ама у рекордно време се испоотвори ^^кујните се преубави, ама мојов не е по готвење ич, он само да би брчело нешто и тркала да има