Мн се квалитртни максимално го искористивме лани ние,, сега пак земав за поклони да носам мк. Каки што кажа @danichap потврдувам. Стискам прсти за кујната..
Ти завидувам. И јас барам жртва некој кој планира да оди да земе за синко. Ептен е по кујните. Сподели ако најдете каква е.
Само во гтц имаше 25ка. мислам една беше,за во Скопје ни рекоа ако нема и гтц ќе повлечат од друг град. Не изнашетаа. прво капитол па имало сити па немало па во спорт риалити па оттаму во гтц Ама мшрав да ги земам и лани имаше супер пројфовме
Лани од Лидл му го земав и за ич пари квалитет одличен, со мекана внатрешност и топли супер. Надворешен матерјал за заштита од ветер, дожд и снег.
Касно стигнавме, кујните од денес сите ги распродале, утре ќе имало ама не се исплаќа пак да одиме. Специјално за тоа бевме, многу ми е мака! Фатив нешто од играчките, ќе сликам до после.
Пуу, штета мн ми е криво што не ја земавте, а да убедиш маж ти пак да идете до Бг? Вчера гледав кај нас во лидл исто ги нема повеќе иземани се.
Мм рече ќе праша некој што стално одел до Бг да провери пак, а и @Gaga.sk се понуди да провери во Србија. Има надеж се уште.
Обично после една недела ги има играчките и во грчкиот. Т.е прво се во Бг, па во Гр. Ако не купите до тогаш ќе видиме понеделник во грчкиот каталог и јас можам да тркнам да ти земам