Ако си од Ск во Ниш ти е најблиску, во Србија и најниски се цените, источна нам Багоевград ни е блиску, кога има вака од каталог убави работи се исплаќа да отидеш.
Во Бугарија се во каталогот од вчера, до исцрпување на количините, веројатно ќе има уште 2-3 дена. Во Србија биле претходната недела, не верувам дека некаде има останато. Во Грција баш прееска зборевме дека треба да има наредната недела.
Ако ги има во грчкиот во понеделник на сите ќе ви купам што сакате И јас ќе земам за внучка. Големка е таа, 6 ќе полни у март , ама мислам ќе си игра со неа, или ?! Што мислите , да не е ептен голема за кујнава, мада сака да си игра домаќинка
Кој знае каде да го следам каталогот на лидл за секоја наредна недела? И мене многу ми се допаѓа кујнава...
Утре треба да го објават за наредната недела. На насловната страна се каталозите, сега е само актуелниот, од утре ќе го стават и претстоечкиот. @Bubce38 јас мислам дека ќе си игра, од производителот е наведена возраст од 3 до 8 години, а и комшиче имам 6 ипол, на школо тргна ама уште сака да си игра со такви работи.
@Lolipop23 браво. Баш ми е драго. Прекрасно изгледа. @Bubce38 ако нашиот доставувач не ја донесе од Бугарија утре, те молам имај ме во предвид. Ќе пуштам одма паричиња само синко да ја има кујнава.
Нема проблем, лесно е за пари само нека ја донесат кај нас. Само ве молам следете го каталогот, јас не знам унапред ( во четврток) како да го најдам. И пишете овде за сигурно од кога ќе биде. Прва да се нацртам Едит : Сум пишала кај нас Во грчкиот мислев
И куќа ако стават во каталогот пишете плс, дрвена голема. Пред некоја недела имаше по Лидл низ Европа ама во грчкиот ја немаше во каталогот.
Куќа имаше во Метро, на Eichhorn (исто многу добар производител на играчки од дрво), еве линк може да видиш: https://catalogues.metro.bg/toys-de...469.738801460.1574844122-150103967.1574337387
Ааа по Барби е твојата, гледај на Маша и Медо на ФБ тогаш, ми излегуваат многу убави сетови за барбики.
Кажи ми од каде го купи и колку е. Го имаме истото, клинциве го утепаа од играње. Сакам уште едно да купам за поклон да носам. Нас ни го дадоа.