Vo Point Retail Park.. Topansko pole Eptenn eftini raboti mozat da se najdat. Isto kupiv termo corapi so gumicki -3 za 99 den
Излезе новиот каталог од Лидл гр. Ќе сакаш да купиш нешто и за моиве клинци не е гломазни. Или некој друг ако оди. Ми треба за од дедо мраз поклонот да го стокмам.
https://www.lidl-hellas.gr/el/fyladia/apo-deutera-02-12-phulladio-lidl-non-food/view/flyer/page/1 Друга кујна има, ама мене оваа не ми се свиѓа. Други мене ми требаат. Има пинбол , фудбалче или нешто такво.
И мене Не ми се допаѓа оваа. Пиши ми ЛП што сакаш ,не е проблем. Само да кажам дека во вторник ќе идам, ми излезе нешто за во понеделник и нема да можам. Така да ако ги има работите ич не е проблем. Зш јас во Поликастро идам,во тој Лидл, ама тој е мал и брзо им се трошат тие на акција што се. Пишете ми слободно ако некој сака нешто. Да напоменам провизија Не земам. Да не помисли некој дека бизнис терам
Ама @Bubce38 @irena.1 внимавајте, играчките во Гр се дури од 05.12. четврток. Во Бг има и оваа недела каталог со играчки. Има многу убави. @Bozica1980 ја има малата куќа за кукли и плус мебел за куќа.
Случајно да не виде бодиња со краток ракав? Мислев ќе бидат на попуст и во сити мол, зашто не им е сезона, ама нормална цена имаа. А и немаше избор голем.