Веројатно зависи и од играчката, но пластиката има особина да се витка па и полесна е, така што не доаѓа исто. А и кога се џиткаат со играчки низ дома, полесно е да те удри со пластична играчка отколку со дрвена. Сме имале неколку незгоди со дрвените играчки низ дома, но последното беше капак и ги тргнав сите.
Искуство те учи на се. Најверојатно си во право. Мене ми се чини исто, ама има логика објаснувањево. Нема штета да сме претпазливи. Фала
Искрено кукле, не очекував ваков одговор од тебе, мислев ќе си стоиш цврсто на својот став, како и секогаш Драго ми е што може да се научи од туѓи искуства. Еве ја навидум безопасната играчка: Сега всушност незнам ни што да ѝ правам, а другите дрвени им ги однесов кај баба и дедо, играат строго под надзор со нив.
може така ми звучел постот, ама баш ме интересираше објаснувањето. Обично си реална и сакав да чујам. Не секогаш ги гледаме работите од сите агли Имам став кога нешто знам
@pile30 ќе дадете ли едно кругче со моторот Плишани пижамчиња (мислам оти ги џапнав од женскиот дел,машките беа со снупи)
Муабетов е и да не се деси, не знаеш од што се може дете да се повреди, некогаш и 10очи се малку! Играчево може да ни го поклоните, ќе му најде бебе мое одма чаре чим е на тркала Има "слично" со некој змеј, едно време обавезно го возеше до продавница, ама искрено по дома ни му го давам, ни го бара за да си игра, не му е на дофат воопшто, а видиш може да не млатне со него Многу убави пижамите, ги видов, љубов се јас обожавам плиш, за новороденче пола облека му беше плиш и пола од нив останаа не облечени Сега за бдеј доби плиш тренерки, им се прерадував, ама ќе чекам -15 и да му ги облечам исклучиво за надвор Па зарем би поднел баткото да спие у плиш, дебелки се? И ние сакаме кругче со моторче