@joy1 , @Lolipop23 еве ја Искрено не вреди за парите жими ова морковчево што ми прави ќејф Ова со буквите е обична хартија кое дете има да ја искине масакар да ја стори, останативе се баш хартонска слагалица како од Џамбо. Едино позитивно што е на македонски ама па на македонски за ич пари има и по други продавници па и книжари. Ако ви се даваат 690ден за ова океј. Ја се покаав
Znaci sepak samo dobra reklama. Zatoa jas resiv da si prasam pred da poracam. @joy1 @ada21 moze i da otkazete, sigurno ne vi ja pratile denes. Ne deka e losa, ama skapicka e. A sto zboruva morkovceto, na makedonski li? @sofi2107
Од Џамбо ваква иста фискална му земав со мала корпа, парички, кутивчиња ( вода, ќечап, сок, млеко ) и уште некоја дрангулија имаше. Да не те лажам ама повеќе од 400ден не беше.
И јас само што ја купив, ама не е отворена. Ќе иде под наша или под елка на некој друг. Јас имам и друга сложувалка на каротина и ептен е убава, затоа се решов. Ја купив по ефтино 590 во локално дуќанче
Не се смеј ќе цитирам морков - јухуууу - је је је -океј -ваууу ваууу ваууу - ооо ооооо хахахаххахаххаа ете толку “ многу “ зборува дете ќе емитира морков кај и да е Може и ја требаше да почекам со купување, зашто еве маже коментира како морковов имал ептен магичен фонд на зборови крај не му се наоѓало од толку многу зборови Инаку да, не ви е платена и слободно може резервацијата да се откаже. Не е сепак ни глупо ни срамни. Али сепак вие си знаете.
Значи само вакви крици? Без зборови? Мислев кажува зборови па да повтара. Те напнавме , сори. Ама баш бев решена, ама ако е вака не нарачувам.
Знам каде е од таму првата капа му ја купив на ѕверче мое, понеделник ќе поминам ако работат ќе земам.
И јас мислев така, дека кога со морковчето ќе се стисне на точката ќе каже морковчето зборче на македонски ( пр. морков, куче, маче итн ) ама не Само тие звуци ги испушта и едини збор е само “ океј “