Од каде имате купено убава кујна? Од џамбо некој да кажете искуство, ги гледав стабилни ми делуваат?!
Еве јас лично ќе кажам за кујничево на синко Поучена од досегашните покрупни работи ( демек најскапо и најквалитетни ) кој после 3-4дена ете и 10дена одат во остава или кај внуците, решив сефте нешто поедноставно ( читај поефтино ) да земам па да видам реакција. Се стрчав и ја по таа од Лидл ама среќа закочив па оваа ја земав и ете ја после 3дена не ја ни погледнува ( ептен на 5-10мин онака лабаво ). Од Pi Ki Бебе Маркет ја нарачав. 1300ден + 180ден карго. Тврда пластика е. Сите три тркалца ( оние кој се за ринглите ) се на звук ( едното звук како да врие вода и се попушта погласно и потивко, второт звук на рерна како дува па бипка демек е готово, третото како кљуцка вода ( демек манџичката крчка ). Интересна е искрено. Имаше една и со вода сипаш во лабавото па кога пушташ вода тече од чешмата ( со вревце поврзано од под лабаво па во чешма ) ама искрено знаев дека има бербат со тоа водата да ми се прави он па и све околу. За дете што знаеш дека ќе има мерак и ќе игра максимално ДА вреди кујна и од 150/200е , ама за деца кој после 4-7дена веќе не ни го погледнуваат нештото НЕ не вреди скапа кујна. Да едитирам : Да не се лажеме ( како јас што се излажав ) не е вака висока како на сликата. Читајте димензии ( ја воопшто не ни прочитав јбг ) 70см е висина од доле до горе. Значи е 40см висина на рингли отприлика. Зборам стриктно за оваа кујна.
Уште поклони за под елка. А се спремивме и за на планина. Куќичката интересна, се изнаигра мама. А и бебе се за интересира, дури и му даде име на бебето, Адолф, како го позна дека е Германче. Ама made in China Германче.
Мајки незнам прашањето дали е за тука,но сакам на син ми за Нова год.да му купиме воз со рампа( тоа му е најголема желба)рампата е побитна од возот,а само рампа знам нема да најдам.Дали мајки од Скопје имате претстава каде може да најдам.Кај мене во градот нема никаде.Би ви била благодарна ако ми помогнете.Ако постои можност и Online да се порачува
Ja ima nekoj kujnava? Na akcija e vo lotus, nz dali vredi, dali e ubava. 80 sm e visoka cela kujna,ima 40 dodatoci, plus efekt na voda, vrienje, i sl. Se mislam za maliot da mu ja zemam. Plus i bojata kako praska so portokalovo nz dali e za masko.
Zenski, vcera mi ispadna na fb slika so fustance detsko, sum napravila screenshot ama ne mozam da ja najdam stranata, ako znae nekoj da mi pomogne