Ако не ти стигнало се уште ти препорачувам да го смениш за некој друг дезен. Ние го имаме истото само сино, боите не се ни приближно толку јаки како на сликата, дури повеќе накај бело доаѓа, многу се валка, а е нежно, нежно, не чини и многу често да се пере. Јас постилам прекривач над него за да не се валка толку. Едит: Еве го од близу:
Ми стигна веќе и навистина е многу светло ама по желба на малата го порачав, плус и на наградна игра ни падна
Какви се овие сликовници со Ноди? Јас го зарачав мм да помине после работа до КАМ да земе од Биби и Боби, видов ги има во каталогот од денес, па ако се добри да земе и од овие?
Во џамбо се донесени доста кујни меѓу кои и на смоби. Има со ана и елса, пепа прасе итн. Оваа на смоби е највисока и најскапа Сликава е лоша ама не беше сликана за овде
Ги имате ли пробано овие Blocks? Сите гледам имаат, покусо да не останеме. Од која возраст е? Има некоја финта играта?
Играта е Jenga, ама јас досега во работа со деца сум ги користела на друг начин. Имам картички, со нацртани шеми, да ги редат една врз друга, една до друга (за помалите), или пак едноставни градби во кои треба и да ги балансираат (за поголемите). Годинава успеав да протнам една како поклон за мм, па здравје понатаму со малата ќе ја користиме вака
i nie ja imame. Se redat prvo site kocki i posle sekoj vlece po edna od sredina nekade se dodeka ne se srusi kulata. Fintata e sto podolgo da se odrzi balansot na kulata.