Сепак ја добиле оваа. Се одлучив за неа. Скромна е со реквизири, ама пристојна. Камо среќа долго да му е забавна, па ако треба понатаму и профи кујна ќе му купам. Фала што ме потсети уште еднаш да фрлам поглед.
Од оваа има две, едната е помала, другата е повисока и поголема. Лани ги имаа двете мислам. Ние ептен се мислевме за поголемата и криво ми е што не ја зедовме. Знае ли некој каде да најдам воз со сите пропратни реквизити, не повеќе од 2500 - 3000? Сакам да е колку толку квалитетен и да не се распадне по првата употреба. Имавме таков
Дрвени има во Стори Бокс. И основни делови и екстра додатоци, само што мислам дека додатоците се плаќаат посебно. Пред еден месец купив оттаму дрвен воз за подарок, 1890 ме чинеше, ама само воз и шини. Другите делови може посебно да се купат, а цена не им знам. Конкретно овој воз го зедов https://www.storybox.mk/voz-od-drvo-farma
Zemav kujna od loco croco. 1600 den ama ne mozes da ja mrdnes,pagaat nogarkite se klati celata... cisto da znaete ne im se dobri.
Џенга? Многу е заразна. Додуша јас и мм ја играме а Матео гради гаражи од неа. Финтата е да вадиш блокчиња без да ти падне кулата. Побарај на нет џенга ќе видиш. Да не сум офф, новогодишното пакетче од тете.
Ние денес ја сликавме малата со Дедо Мраз во гтц, пред ДМ. Слика со пакетче е 200 денари, секоја слика се доплаќа плус 100. Него, случајно да не сте сретнале негде играчка машина за алишта? Да ја исполниме желбава до Дедо Мраз
Ние го добивме овој на подарок од Германија.НЕ е од лидл, но имало и таму. Искрено мн ми се допадна, 60 парчиња има. Уште им го немам отворено, ќе почека некој месец.
Јас барав електричен воз кај нас, не најдов квалитетен. На крај од алиекспрес нарачав, се надевам ок ке биде, за нова година ќе го отвориме
Супер , да ја комплетирам домаќинката до вчера со колички и спајдрмени играше, па не изненади сите со желбиве
Те молам патиките кажи ми од каде ги зема. Син ми ги има истите од Рамстор горе се земени, само немаше број сега за да земеме поголеми, дали има 24-25 ваму кај што сте ги купиле, ако знаеш да ми кажеш. Не наоѓам поубави од овие, а и на детево се гледа дека му се удобни ептен.
Лелеее а со душа чекав известување дека ќе ми кажеш од каде се, и дека има број. Со здравје да си ги носи, јас реков ќе најдам пак вакви исти, па ако треба дур да најдам бос нека оди, други нејќам.