Прееска видов во Крш и во Просветно дело ама не знам какви се, не ги загледав, на излог им се. Мм пред некој месец купи еден од Крш за некои 700, 800 ден. Од прва си бегаше од шините и до сега не знам колку пати го поправа (локомотивата) а вагоните се испокршија. Имаше некој негде постирано (или на фб сум видела ) за еден што свири, испушта чад... многу добар ми изгледаше ама пошто лута на мм што го купил тој никаквиот не загледав. Јас се заљубив во тој на @RedRevolution Вие сте ми го купиле возот значи Синко по фармите е ама овој го немаат веќе па ние го купивме поголемиот. Не сме го отвориле уште, ќе чекаме именден ама колку што знам овие возови сам треба да ги вози.
И @An-na Нашиот воз сега има 15% попуст мислам, во Крш, не само возот, се од Лего. А сега пронајдов една српска страница, онлајн само продаваат, легото е за 10-15% поевтино од кај нас. Ако имате некој од Србија да го порача и прати, вреди, нема поубава играчка, ми се чини дека јас си играм повеќе од син ми со легово. Инаку и кај нив во продавниците се исти ко кај нас цените, ама оваа онлајн што ја најдов се бааги поевтини. За следно, ако имам живци да чекам, ќе барам чаре од таму да купувам. http://www.kockalend.rs/lego-duplo/
Не не сме ние. Возот е навистина супер, бар вака на изглед. Верувам дека ќе му се допадне на синчето твое. А тие возовите со свирки и пареа и во Џамбо ги има, грозни се, ем што се искршија, ем смрдат, така ги фрливме. Дрвениот е подобар избор.
Podarok, epten go pogodija ne ni doceka da postoi pod elka. Paketcinjata kako mu davaat si gi nosi sam pod elka i nesmee da se otvaraat trebalo na nova godina Denes se pustame vo pohod so mm po podaroci
Лелее дали е возможно дете да не чепка пакетчиња??? Син ми само ги отвара, па мерак му е да ги истури на куп сите, по 100 пати дневно, јас збери ги - тој растури ги, само тоа работам по дома.
ne samo sto ne cepka tuku ne dava ni nie da cepkame, skrisno kradam po nekoe cokoladce pedanterija e mojov epten pod konec mu se podredeni site igracki na mama cel. Nekni bea na gosti edni prijateli so deca abe na opaku mu ja prevrtija sobata ovoj placese deka rasturile
Ова изгледа е кујниче големо како за барбика. Цената дури не ми се верува никогаш да била 1800 Туку вие веќе добивте/дадовте пакетчиња? Само кај нас изгледа е обичај да ги даваме после Нова година.
Јас само спремам, а ќе давам после нг. Дури и на синко седи скриено во сопче, се надевам нема да го открие
од џамбо ли ја земавте и колку? и јас сакав па кога ќе ја отворите ако ти текне пиши како е за парите