Da od Dzambo, 1500 den. Imase i pomali 800 ili 900 bea. Za pod elka ni e, ke ja otvorime za nova godina sega ja krieme ne veruvam deka ke stoi pod elka ko paketcinjata So merak kupiv znam deka ke si igra maksimalno, do sega samo pomali imame i gi utepuva od igranje mnogu saka koli i da gi parkira, ovaa e epten golema, za kvalitet ke pisam koga ke ja otvorime
Женски,ми се бендиса нешто од тука што сте купиле,сакам и јас,ако можете пратете ми линкчиња за да нaрачам,кој ги има килимчево и ормарчево Мислам @Lolipop23 и @PUPICA
Тепихот е од оваа страна на фб https://www.facebook.com/tepisimk/. Јас го имам истиот меѓутоа бојата не е толку јака како на сликата ептен бледо розево е
Си сфати мојов дека дедо мраз нонстоп нешто му остава под елка. Секое сабајле трча да види што има ново
Не вреди килимчето за тие пари, еве баш на 333 страна имам и слика ставено да го видиш од близу какво е. Тенко, нежно, ко свилено, се валка за 1 ден.
Не ти препорачувам мила, тоа не е килим, види го убаво на мојата слика, од што е тенок и нежен кога го отпакував беше целиот како испокршен. Нема долги влакненца, туку е мазен и се се лепи за него и постојано изгледа валкано. Евентуално да земеш некој друг дезен со потемна боја...
1500 денари така? Мене па не ми се виде скапо,затоа и сакав.Претпоставувам дека е многу тенок за тие пари,а ми се допаѓа што е нежен.Ќе сменам дезен само,нешто на сиво,да не се познава валкано многу
Немам линк. Во Базаро во Чаир го купив, пред околу 1,5 месец. Последно беше од тој дезен, рекоа наводно пак ќе добивале. Тукууу, пред некој ден ми се појави на фб, ама не ми текнува од каде/кој, истото ама по некоја цена од речиси 2.000 ден и тоа на попуст Ако си во можност, најарно да појдеш во Базаро во Карпош или Чаир, на лице место да видиш дали има. Имаше и други интересни детски дезени. Инаку, навистина практично и убаво.