so zdravje da si igra.Nie go imame istoto i go kupivme koga imase edna godina Eve ja sega 3.5 godini ima uste e so nego .Kako nerazdelni drugari se .Kade i da odime odvaj ceka da dojde doma i da sedi na nego.Vredese za parite haha.pozz
Od kade gi zema? Mi trebaat za malava mn mali racinja ima. Jas bu moze i poveke volnenk ili polarni samo da se so 1 prste.
Волнени има во Окаиди мислам.. јас баш за снег барав, а вакви баш за снег во Citymall најдоле во онаа продавница каде што има опрема за скијање (јакни, капи, ракавици), Pepe Jeans, Quiksilver.. нешто Спорт мислам беше продавницата. Имаше и малечки, розеви, сини и црни вакви за снег. Незнам на др место..
Ташничето гледам од Ваикики е...колку е? Мојава пукната е за ташнички Исто ме занима и Пепа панорамското тркало, од каде и колку
majki kaj da najdam interesni knigicki za da mu citam na maliot i kaj ima igracki sto se konstruiraat,neznam dali me razbravte?
Интерспорт, ги има на ФБ. Поскапа, ама поквалитетна,со наслон,сигурносен појас,и рачки/кочници мислам... Има и кај пластичарите, и пластични и дрвени.Цени не знам. П.С.Ние добивме на подарок од Декатлон,40-тина евра. Дозволива килажа до 100 кг, за цел живот