Значи ништо, мојата одма одлепува од секаде и после лепакот не фаќа. Имав многу порачано сите ги извади @Shelea многу убави, дали се виткаат кај прстињата и дали се лесни?
@BabyT* Се слагам за Адидас, мојава прооде во нив и ортопедот баш ни ги пофали дека се супер за проодување И Најк имаат меки убави моделчиња, ама се поскапи
@Kitten @Sexybaby86 да, имаме едни адидас и и се згодни, но овие ми изгледат уште по бидејќи се со мрежа. На најк не најдов уште такви лесни, а некој од членките имаа земено, ама кај нас послабо има броеви.
Скроз се свитливи, меки и перце лесни. Ќерка ми ги проба и ги прошета низ продавница и одлуката беше лесна. Од Рамстор на распродажба ги земав, од 1800 на 1100
Немаат бројки на ни една страна за спортска опрема, 20ка ваков модел или сличен. Едино да проверам Грција. Со здравје да си ги носи
Предобри се. Истите ги имавме лани. Цело лето во нив го помина. Оваа година обавезно ист модел и земам.
Нема 20ка ни од овие така да нема да бидат ни овие Незнам каде да барам СпортМ, СпортВижн, Дспорт имаат само по 1 бројка останато од моделите , се надевам ќе донесат наскоро нови, малата проодува
и јас неможам да најдам ништо. Се надевам дека енос ќе донесуваат. Сигурно нема цела пролет без патики да се
Сега прашав СпортМ, ми кажаа рано било за такви со мрежа уште немало да носат. Сите бројки испродадени, арно мм ми викаше да земиме јас мислев рано е
Патичињата што се на сликата од h&m,се ептен удобни и меки,чисто да знаеш. Имаше и женски моделчиња исти вакви. Мојот денес си одеше слободно со нив.