Моник ја најде играчкава со чекачето? јас уште сакам да ја земам ама освен во стори бокс не можам да ја најдам. А таа некако не ми е по ќеф, многу е некако дрвена. Не ми е детска ич. Нема ни боички ни шаренкп нешто. Види на фри каква е весела
Сите се 23 број, адидасот малку големи, шампион мали, од чико таман. Колку ми е мака за овие од шампион што не му чинат, мн се убави, од Sport vision ги порачав online си реков таман ќе му се, ама не влегува ножето 886 ден беа, истиот ден од Лукас Бт ги купив адидасот 990 ден тие па големи
спортвижн имаш опција да ги вратиш. Ај овие големите секако ќе го носи понатака. Ама маливе немаш потреба да ги чуваш. Прочитај на страната услови, имам враќано јас онлајн нарачка
Јас па не видов ништо, фала ти ќе видам ако не за него за мене ќе порачам, од овие немаше бр, само 23 и 27. Фала ти мн
Лаки јас и ги пробував на малата Адидасот и неможеше да оди со нив од што е крут ѓонот, инаку ептен ми беа убави...
@lackygirl ние пред некој ден ги зедовме овие: Ги гледав и вашите ама ѓонот беше крут.Овие се леки и се виткаат напред.Одма и легнаа. Лесно се облакаат,ги препорачувам.