Јас скептично влегов минатата недела и се изненадив. Ќе одам утре да видам ако уште има и за возрасни Не ги соблака Ѕверка
Твоите не се од Офиз, ептен де џиџани. @Bozica1980 не и требаат ич патики, има ама мерак ми е, сакаж и за двајцата да земам, на големоов лани ова втеме му купив, веќе партал ги направи ама многу му биле удобно се нив ги носи, скоро цела зима истера со платнени, другите така му дремат
@FreeMind како функционира онаа играчката со чеканчето? Се мислам меѓу овие две, едната од стори другата од панда, ама гледам оваа од стори долу празна, како да нема никаков механизам, зарем нема да паѓаат оние цилиндрите? Ако треба јас да седам до него и да ги местам цело време, не ми врши работа
Чудни се овие две. Кога маваш од едната страна се качува другата страна горе како на клик клак даска доле функционира.
Sирни во Крш дали имаат нешто слично. Таму се поквалитетни играчките. Исто и во Анаконда имаат доста дрвени играчки. А еве и во Бубамара:
неможам да ти испратам лична па ќе прашам овде, може линк од играчкава? Неможев да ја најдам јас во бубамара. Мене не ми е битно да е дрвена, само да е тој принцип, да се заигрува малиов
https://www.bubamara.mk/igrachki/dr...igra-zhivotni-koi-skokaat/5068346934510506834 Еве. Онлајн продавница е. Ќерка ми кога беше помала ја имаше оваа од Fisher price И уште една со куќичка и букви. Се утепуваше од играње. Во Крш обавезно ѕирни, имаат од овој тип.