И ние имаме од овде ја добивме подарок за нова година супер се многу сум задовилна плус може и да се пере .
@FreeMind Јас место фотеља вакво би ти препорачала. Мнооогу е убаво, само навлаката ја порачав од амазон и после ја полниш со перници и преубава е за седење и за лежење. Спојлер
Фала ви на сите. @SofiMar_ многу е убава и комотна ми фати око веднаш. Од истата фирма еден број поголеми и со лепенки. Требаше да кажете дека бебе и врвци не одат заедно И чаша од нук со рачки конечно најдов арно ама не ја сака. Ќе чека бољи дани
Купив од таа што е постирана предходно од детски постелнини, убава е, се пере цела ама до сега воопшто не е користена. Ја извадив пред 1 недела пак да пробам дали ќе седи бебле ама седејќи во неа се навали настрана да дофати играчка и се здроби јако на левиот образ. После 1 саат липење ја фрлив во подрум...
Majki ajde malku pomos, periodov so korona vlijaese za zatvaranje na prodavnicive, mi trebaat bodinja za masko so kratki rakavi ili na breteli, od kade kupuvate. Ima li vaikiki strana nekoja za onlajn naracki?
https://www.amazon.com/Butterfly-Craze-Recliner-Alternative-Included/dp/B01IFZ6AS2 Нашето е king size, има и помало queen.