@danichap ми заврши огромна работа со играчкава превоодушевена е. Нон стоп е со водата ако ја тргнам плачки. Дури научи да наполни едно чашиче со вода и да ми го истури на глава, фала ти и за тоа уште тоа ми фалеше. Екипо набавете ја одма зошто е друга лига на играчки сосем поразлична ствар и затоа буди интерес. Водата тече на систем на батерии кој ја превртува нон стоп Исто и со животните почнавме приказни да правиме и долго и задржувам внимание. Камионот баш и не освен што научи да брмчи исто како мајка и желба нула. Топките ги вади и става од мрежата. Во глобала сум задоволна како ги прифати сите. Да и ги симнам старите во подрум доста е.
Можеби имате постирано линк за чешмичкава, но ако не ви е тешко, постирајте уште еднаш.. Мислам дека видов и на еден македонски сајт/продавница, ама не сум сигурна дека принципот на работа е ист.. Изгледа е ист принципот..во Igracki za Deca, на FB..
https://www.amazon.de/deAO-vorgetäu...r&qid=1587217937&sprefix=spülbecken ki&sr=8-3 Повели. За Мкд не знам каде се порачува.
А може ли јас од мкд да направам нарачката , да направам акаунт , да вметнам инфо на моите во германија они се таму , и да стигне на нивна адреса
Не знам пробај. Инаку можеш за деливери да оставиш адреса која сакаш, а за акаунт дали можеш од мкд да направиш не знам.
Edno prasanje ( ne znam dali e za tuka prasanjeto) od kade moze da se naracaat online bodinja periodov?
Kako ste zadovolni od proizvodot, plastika ili oblozen od onoj hartieniot materijal kako za buketi sto go koristat. Sakam da kupam za igracki redenje. Se razdvojuvaat li?
@FreeMind тебе те читав, најдов вакво ама нз дали да го порачам сакам и шатор.. Што мислите за шатор дали сакаат децава на 1 год и 4 месеци оти сака да се пика под маса и интересно му е, па затоа се двоумам помаѓу шатор и чешма, двеве мн ми се пари моментално
Јас ги имам и двете ствари. Чешмата би те советувала. Чим си игра со вода немаш сумља. Ја облакам во водоотпорни алишта и ја оставам да си игра. Вчера мерев точно 40 минути без прекин се шлапаше. Додека не направи се лом и кренав.
Н Ние имаме шатор, го земавме кога беше 9,10месеци. Многу го сака се крие во него и не плаше. А ова и јас ќе и го земам наредниот месец садоперот, си мислам малку да се потстопле. Од која страна го виде?