И ние имаме шатор, додека ни стоеше во дневна повеќе играше во него, иако и нов и беше тогаш. Откако го префрлив во спална, зошто ми сметаше во дневна, не седи во него, ама барем сите мечиња ги скрив таму А играчка со вода, нема утка мислам.
Играше додека беше поставен. Али колку и да игра испаѓа од него не држи внимание. Ако имаш место дома да не ти смета можеш да му го поставиш али не очекувај дека ќе ти седи внатре Еве ја моментално
Од каде го земавте и кој големина е 16-ка или 20-ка? И ние сме во потрага по убав точак ама се мислам околу големината а знам дека нашиве девојчиња се генерација
16 e од Агротехна. Тука во Аеродром немале, па отидоа во магацинот некаде кај Усје. Немало тука да пробаат, а намерно со малава отидоа за да не утнеме. Ама добар и е. Евентуално 18 ако имате можност да пробате, а 20 се големи за нив.
Аха,а јас па мислев дека 16 ка може да им се мали,а 18 ки јас не сум видела.Ние сме одма до Агротехна и секој ден ги гледаме и чекаме да не добијат нови модели ама тешко со ситуацијава.Во секој случај ќе треба да се проба,фала ти
Ауу моиве ќе шизнат по чудово, тепачка ќе има сигурно. Следно им го земам ова, ама прво со водоотпорна облека да се снајдиме. За шатор, моиве го демолираа и сега им го прибрав.
Ако сте таму, тркнете прашајте. Ние на каталог на страната ги гледавме и отидоа да го бараат истиот. Ги пратиле во магацин, таму купиле. Тогаш кога купувале они (пред една недела) немало во продавницата да се проба, ама маж ми вика сега имало донесено нови, па може ќе имате среќа.
Овој судоперот јас го нарачував од ебеј за поклон. Околу 2.500 денари ме фати. Ама јас со minnie нарачував. Овие обичните околу 1.500 беа. Неможев да го најдам низ мк. Да знаете ако го нема овде. Јас го зимав за поклон за 2 годишно девојче. Омилена играчка и е
Eej ste me spasile so sadoperov od sto nema sto da pravi se kacuva na stolce vo kujna i mie , mijac bil Pa go vidov na youtube si rekov steta sto nema kaj nas. Sea koga go vidov ste postirale tuka odma go naracav. Zivi radosti. Uste da stigne, im se potrosile zalihite mi rekoa utre ke im stigne