Јас споделував искуство за играва(позитивно) па ми кажаа дека на фб страната на локо кроко може да се најде. Од денеска, последно
Sin mi ima 6 i pol godini i saka nekoja pateka so svete so se sklopuva so kolicki. Od negotino sum cel grad go preturav, na top shop imalo davale majka mi gledala so nego i sega se zapnal, taa pa taa da bide. Kaj moze da najdam ili drugo care da poracuam od top shop.
Има во Пики. И со една и со две колички. Поевтини се. Исти. Мојот има. Меџик трак. Еве од Пики А поефтина и поголема имаш од Играчки за деца
Немаше батерии во него па остана за утре да купам. Со стари не функционираше изгледа слаби му беа. Малата се прерадува и вака, а тек кога ќе почне вода да течи ехе Ќе ти пишам утре, и ќе ви сликнам како е.
Аааа многу е убав, порачувам и јас веднаш. Инаку им порачав куќичка за во двор и лулашка, чекам да стигнат и да ги монтираме па ќе ставам слики.
Вторникот го порачав, Четврток стигна. Да и мене многу ме бендиса, добар квалитет и цената е исто добра. Инаку сакав на малата во двор вака, ама се мислам да не е мала, мислење, 1г и 3м е што може да користи од оваа, да не се повреди. Еднаш падна од лизганица, а плачеше сама да се качува, нормално неможе нема толку сила.
Мајки им купувате ли on line патики на децата, ич не ми се порачува. Ноџето и е тенко и долго, никако да погодиме модел на лице место, а не вака... А, не ми се носи по продавници
Исто и ние. Кога купуваме различни модели различни броеви му се таман. А и онлајн што гледав немаше број 23 скоро од ниедни. Дали 2/3 пара најдов само ама не ми се свиѓаат. Како на друг начин да му купам без да го носам? Да земам од старите патики една со мене па да бирам поголема?
Земете од малите лизганици. На мојот лани земавме мала, од Лотус. Оваа година веќе му е мала. Лани беше толку кога ја земавме година и 3-4м.
Лизаница,лулашка и овие куќите може да си игра. Трамболина здравје за некоја година. Туку како ги штитите надвор, нели се уништуваат од сонце, дожд?