Пишете шо ќе најдете , јас после работа ќе поминам . @kukla21 @wannaBeMomma аима и крш чинам таму, на ориџинал маринс и картерс може ќе најдете нешто
Во некои случаи цената зависи од квалитетот,ама некогаш се гледа само да се профитира. Истите во мк се над 13000 заедно,не е мала разлика во цена. А штознам,па дебела си е пластиката,не е лагарика,се гледа дека е цврста лизгалката. Ако ја има некој,да пише дали го има користено како тобоган со вода? Зарем црево со ладна вода се става ?
Се пикаат во тебе, без маски, бњз ништо. Им викам да се одалечат ми доаѓа "газдата" и се расправа. Кај сакале ќе стоеле. Отпосле тој на врата ми кажа дека трудни пуштале не сум требала да чекам. Има, ама ко што вика мами погоре, ние почекавме 10тина мин, ама надвор имаше гужва кога излегов, сигурно 30мин се чека.
Ние ја имаме на Смоби, исто е со приклучок за црево, кога беше најтопло го ставав, син ми беше 2 ипол лани. Водата ладна нормално, ама на лето не ни може да биде толку ладна, мојот секако утоп се прави со цревото секој ден.