Сте нарачувале од wenice? Како беа со бројчињата тие сум заборавила, дали да земам 1 поголемо или тамански се?
Да прашам од каде да порачам долна облека за малиот, маички и гаќи, имате искуство со некоја продавница онлајн?
Фала ти. Направив порачка, 20% попуст има и тој многу ги бендиса, со диносауруси неколку порачавме, плус пижами за 480 начекав.
Мора некој добар готвач да искочи од баткото, од толку готвење и со толку кујни Оваа за у двор, летна кујна Многу убава и лулашката многу убава, со убаво да си играат дечките Локо кроко имаат многу убави сетови и одделно, немаат мислам на сајтот или страната на фб, но можеш да им пишеш, ќе ти пратат слики и цени. Имаат и со Дино
Фала ти Емче, поубави да си купите! Баткото гарант ќе е некој готвач, многу мерак на готвење, веќе и вистински му дозволувам да ми помага во кујна. Еве гo и садоперот стигна вчера, ама им го скрив, да не им дојде многу наеднаш. И патиките на малата, не ги порачав tajun за кои зборевме, туку најдов сличен модел и боја во локална спортска продавница.
@Lolipop23 и јас му земав вакви патики како замена за tanjun. Ама не е тоа, тоа. Многу поубави се другите за одење
Дали може куклата плишана на Биби да ја најдам некаде да се купи или само преку веб страната нивна може да се нарача?