И не баш, сем црвениве за машко други немаше и тоа 4ри пара само, па јас 27ка зедов, таа по мене 29 и останаа уште 2пара, 25 и 30 Прошла недела како на Елче имаше, но до 25ка, денес ниту еден пар. За девојче од далеку видов имаше само едни светло розе, некои 4-5пара наредени на рафт. Прошла недела кога бев имаше 2вида, сосем други од денешниве и куп на рафт. Исто имаше и многу убави еспадрили, кои за жал денес ги немаше, а ги барав за поклон Вчера ределе роба, ако начекаш денот кога редат ќе најдеш барем број, ама никогаш не редат понеделнички да кажеме, може и среда да е..
Aјде и ја како падобранец да упаднам во темава Од каде го купувате тој садоперот, ми треба за поклон за две девојчиња.
Јас вчера сабајле бев накај 10ипол имаше самонод жолтиве 5-6пара ама се беа помали бројчиња и имаше многу убави зелени со диносауруси ама и тие беа само помали бројчиња ,сабајлето црвениве на емка ги немаше .Изгледа во текот на денот надополнуваат роба
Стигна и нашата нарачка Цените во аутлетот како се? Маички,шорцеви,боди? Намалувањето им е колку што биле намалени претходно во Ваикики или дополнителен попуст? И сите артикли од претходната сезона ги носат таму или само одредени артикли?
Тие со Дино ги имаше прошла недела, но стоеше дека до 25ка се, вчера ги немаше 5мин дали почекав, лош тајмин си погодила Конкретно моите, на првата слика и маичката и шорцот се по 199, маичката цена регулар, шорцот - 50%. Шорцевите на втора слика се комплет 149ден, капите едната 299, 349, цени без попуст. Крокс 199ден без попуст. Горе-доле како биле, но има и на нешто многу минус, кое и брзо се троши. Вчера пример немаше ниедно боди за 3/4г. Многу шут и партали има, непрегледно скрос, раштркано. Но трпение и може ќе најдеш, ако и има И се се стари колекции, нешто што не им се продавало
Еј, ќе напраите со ваикики како со судоперот, све ќе им купиме ние од фемина, нема за друг никој да остане
Го пратив сопругот, 30 луѓе надвор чекале, а пола саат никој не излагал од дуќан. Сопругот вика како во Карфор на времето за тоалетната има народ
^Јас бев околу 12 денес, воопшто немаше гужва. Изгледа како ќе се погоди. Ама ништо не најдов, два пара шорцеви памучни за дома и чорапи колку дека бев да не е за ништо. Во веро маркетот во веро центар голем дел од робата од џамбо е префрлена во маркетот. Еднаш во месец одам во маркет. Алиса во земјата на чудата ми беше ова во Веро Ако ви се шетнува за купување тракатанци Веро е местото. Уште една реклама а