Имаше нешто од летна сезона работи, џиџи-миџи дел да, играчки за децава, пластелини, обкеката од џамбо, капчиња, влечки за деца, апостолки, од се по малку...
Маските ми ги испратиле гратис од Tritex, за мене ќе се најдат. Детските ги порачав од друго место, ама немало и нив да ги носи.
Е не загледав тоа....во анаконда имаат слајм ама лепак за слајм, валјда за сам да направиш слајмм?? Поим немам дали имаат
Јас садоперот го видов денес во Галакси во Бутел 1.Мислам дека на уште едно место има таква продавница само не знам каде точно беше
Ви благодарам на сите за помошта за садоперот што го барав. Го најдов во ГАЛАКСИ во Маџари 1050 денари.
@kristina.k бодињата се убави ептен и моево ги има. Пижамчињата се на кратки или долги? Имаше ли помали бројчиња (претпоставувам на тритекс се) Да прашам,садоперот го најдовте ли некаде? Одма да пријавите! Нас ова ни стигна сега. Све онлајн нарачуваме. Ми фали зара за тренерчиња ,сите му се куси
Има и во Автокоманда ГАЛАКСИ ама го нема во тој дуќан. Јас барав три комада и ми ги собраа од дуќаните во Бутел и Драчево и едното од Маџари.
@eli25 маички се нашите, 128 број, и точни се погодија. А пижамите се горе со кратки, долу долги, имаше помалечки бројчиња ко порачував. Од Тритекс се и тие. Тие му се големи, а ист број со маичките, ама ќе се најдат за потаму.
ОВС не ти се допаѓаат? Не се тенки ко на Зара, ама далеку од дебели се, ипак се пролеттни. Отворено е во гтц