Еј да ,супер се и они. Јас онојпат тркнав до таму ама беше накај 15ч а работеле до 14.30 и неможам да ги фатамникако. Едино сабота ако работат.
Јас зимото земав такви тенки од ваикики и таман за сега си ги носи. Само долни пижамчиња на долги каде да најдам? За кратко ќе го посетам и јас ваикики,ќе видам дали ќе најдам нешто за мали мој.
Работат и сабота, види точно за работно време на нет. ^ќе прашам и пишам Со долги, тенки имаше во Вајкики 299ден беа, имаше и за 199ден. Стружанка исто види, топ им се пижамките и тенки, убави
Ми требаат тренерчиња, ми омалецна се'. Од вајкики ми се најубави до сега. Да тркнам има избор во аутлетот? За годинка отприлика. Машко. Работат во сабота?
Првата ракометарска топка на Емили. Запомнете ја добро сликава кога ќе барате автограми за 16 години од сега
Работат и сабота и недела. Избор како ќе ти се погоди изгледа секоја недела редат роба, а и брзо им се троши. Барем таков впечаток добив според сликиве и муабетите тука.
Поминавме и ние редот во ваикики Не чекавме многу ред надвор ама на искачање имаше може 20 души. Бебе го опремив а и со крокс Колку ги сака и со нив заспа,и пижамчиња убави начекав и дводелни и целосни.
Предобро се. Јас лани добив за родендем на мојата презадоволна сум, годинава ќе купувам пак ист модел
И ние денес бевме Бт во ваикики, не се чекаше ред, немаше гужва, на врата мерат тт и ти тураат средство за дезинфекција, туку ај што купив купив, сега се треба да сменувам, се му е мало, а 18-24 и 24-36 се бројките, должина во ред ама ширина не, претесни му се неможеше да клекни, а синко уште нема 17 месеци само блузето со кратки и ранчето му чинат додуша горните му се таман сите ама долните никој.
Јас па обратно, на 16 месеци и купувам за 9-12 од ваикики за да не и се широки. Подобро малце кратки, ама барем да не и се како вреќа широки
15кг е точно, овие од 24 до 36 му одг ама долните не му чинат никој мн е дебел во бутките во газето, истиот проблем и со пелените беше, 5ка не го запетлуваат веќе скроз на крај се лепенките, само 6ка. А горе па таман според возраст му се. Точно. ќе барам други.
Нека си расте само баткото,се така убаво да си напредува.А за бројките и јас веќе не знам.Мое ќере е 92 со 12 кг.Така да кај вас дефинитивно треба повеќе.