zdravo majki sakav da prasam dali moze da se napravi online poracka od zara? mnogu mi se dopaga ovie modeli za decata sakav isti da mu kupam ama ne mozam da najdam vakvo?
Гледам многу дечиња носат вакви па викам сигурно се погодени. Малку се гломазни, ама па ептен мекани и убаво се виткаат напред.
Одамна ме нема на темава, плакнев очи сега. Се е преубаво мами со здравје да си носат/играат дечињата. Нормално и јас се загреав за садоперот. Му викам на мм епа така ми е кога одамна не сум се уклучила, види што сум пропуштила. Одма пишувам на Галакси да видам дали го имаат Едит: Како да ги најдам Галакси на фб?
Мајки дајте ми идеа за подарок за машко, 2 години. На што најмногу би се израдувало? Јас сум за некој креативен подарок и сакав да му земам сет книги и сликовници ама чисто сумњам да го наседнат за да го заинтересираат. Негде до 1500-2000 најмногу.
Од storybox се сите. @Ladybug98 ете предлог за тебе Фала, стварно се џиџе и убави на квалитет, јас сега дознав за нив (се надевам само дека во иднина ќе начекам некој саглам попуст).