Ние ги имаме од Спорт М. Само друга комбинација на бои. Ама ист модел. Онлајн нарачани. Во дуќанот нема ништо, разбира се.
Спорт М, 29 има само црни.. https://www.sport-m.com.mk/ProductC...Grupa=503&Pol=M&MarketingStatus=005&Vozrast=C @duffi лани имаше и он, ептен ги сакаше, овие и едни Најк само ги вртиме, па сега на ред се овие Лани беа сиви, сега се плави, плавава во живо е многу убава Исто, ќе почекам дури се наканам да пороварам, прво да видам резултти од работењето За Вајкики чекав скоро 2м да се окуражам, сега секоја недела идам
Ќе те обавестам благовремено. Ќе правам извидница од време на време Срце јуначко нема да издржи да не види како е.
Моментално Спорт М онлајн имаат повеќе модели. Бар мене така ми личи. За замена не прават проблем. И пари враќање ако нешто не е точно бројче.
А и спорт вижн, правиш нарачка и после ти стига маил " ги немаме на залиха, ве молиме одберете друг модел". И јас порачав од спорт м, и тоа два пара, за два дена ги донесоа. И некако поефтино ми се виде спорт м од другиве. Плус инфо: сабајлево во ваикики тапа беше Едит: @duffi не знам зошто на твојов пост пишав. Сори.
Леле преубаво! Со здравје да си го возите! Уште да споделиш каде го има и што цена И лесно ли се вози? Барам и јас трицикл, ама све што пробавме некако не ѝ достигнуваат ноџињата или нема сила да врти.
Андреј компани, 4.860ден. Бебе мое лесно барата со него, може и да го поткрене, многу е стабилно и убаво изработено. Ноџиња убаво му стигаат на педалите, без мака може да ги врти. Точаче е закон, ептен добра ствар, случајно ми искочи на Инста и одма пратив мм да го види и купи, е до толку е закон Мене цело време ми искачаат за машко Ги гледав и јас, ама никако не се убедувам да му купам со отворени прсти, уствари и не е мојов за прсти да му ѕиркаат лом ќе ги стори, ваљда зависи и до детето и кај би идело со нив Со убаво да трчка малиот
Овие сандали се најдобри, тие отворени напред едно сопкање и прстите лом. https://www.sportvision.mk/obuvki/8389703-nike-sunray-protect-2-td
И јас планирам пак овакви да нарачам две години по ред му зимам. И другиве се симпатични ама ме замислува моментот отворени прстиња , да не ги напраи лом. Да прашам некоја дали нарачувала од екстрим интимо, дали брзо стига нарачката и дали се плаќа достава?