Сигурно се 640? Јас пред некоја недела ги гледав во дуќанот кај универзална. 900 ден беа и плус 20 попуст на тоа. Така ми рече продавачката.
Супер е памукот,мекани. 98 земав зошто следен број но од други модели беа за 4 години и беа огромни. Таман се. @kukla21 јас со сиот памет се стегнав во сити. Пред зара и вајкики страшно, не ни помислив да чекам. Окаиди така/така. Во другиве (тритекс, екстрим интимо, овс немаше) Се на се многу народ , се покајав што отифов
И јас од бебешките му порачав 98 ама порачав и маички и шорцеви од детските 4г . Изгледа сум му купила и за другата година
Сега видов 910ден пишува регулар цена и - 30% ми дале, не 20, може дека 3недели чекав и ги пукнав, не ни израчунав дека требало повеќе да платам, ме просветли Да не е и - 30% за онлајн, прашај, види, знам јас кога порачував само онлајн имаше попуст, бев и до продавница јас, тоа околу Велигден беше, на сандали немаше попуст. Уствари по продавници само серија од 30 или 31 имаат, па нагоре, онлајн се шкрти со помали бројки, 27цава конкретно од Гостивар ми ја носеа, последна..
Јас денес бев во мат стар има и 20 посто попуст и во продавницата. Штета од тие сандалки како вашите имаше само од 25 бр па нагоре. И зедов други, ама машки. Ептен и се погодија.
Ние сме уште на 4+, пред некој дем прв пат 5ка земав, дур стигнеме до 6ка гаќи ќе носи Ќе земам, од бебе не сме ги користеле а топ беа, тенки,убави. Фала женски.
Преубава гардероба па ме интересира од каде ги купи и која цена.Исти сандали купив за керќа ми и ептен добро и удобно и стојат на стапалата
Фала. Комплетите се од овде https://www.facebook.com/Брендирана-облека-за-возрасни-Лондон-106722910722652/ Блузите се од локален бутик. Супер за сандалките што ми кажа, се мислев дали ќе и бидат згодни. Ни една мајка не ги препорача
Јас барав 31 и 32 за мојот. Па кога видов дека во мат стар се 700 и нешто, му ги купив истиот модел Најк од спортвижан кој беа околу 1000. Само купив 32, ако треба за скоро да тргне во градинка ќе купам уште едни од матстар 31.