Сандалките со патролни шепи ни ги купил тато од Лидл, другите сандалки се од спортска продавница, последни биле, намалени од 25 на 5 еу.
Јас бев вчера. Ништо убаво не видов. Капи за зима видов имаше туку таму некои маички,за машко зборам, ама онака,што останало.
Од каде душо? Ептен сме канп со летни алишта за по дома, со моево прасе кое се валка по 1000 пати на ден. Да и порачам нешто, да не се макнам низ дуќани.
Христии онлине пиши на инстаграм и барај на стори објавени. По 350 се комплетите, а 315 ромпери. И јас а пресоблекувам по 3,4 пати на ден
Majki sto mislite koj e podobar trotinet toj sto ima napred dve trkala ili nazad i koj ke moze podolgo vreme da se vozi?
Како првата слика. Само ке внимаваш предните тркала и со помал притисок лесно да вртат. Ние имаме сличен како втората слика и веќе му е мал, рачката не се крева нагоре. Приметувам кога ќе позајми од некое дете како првиот многу полесно и побрзо вози.
Денес бев и многу слабо. Уште е пролетно и зимско. Боди за лек не можев со кратки за мали да најдам Ич не тепај пат. Ако нешто добијат наредната недел ќе известам и јас сум во исчекување.
И мене не ми се допаѓаат моделите и материјалите од локалните. Нешто знае да ме излаже на слика ама материјалот, кројот издава во живо. Се согласувам дека ваикики се супер модели, материјали а и цени. Јас периодов највеќе од х&м нарачав, по нешто од мадркер и окаиди и ќе чекаме и ќе се надеваме на ваикики