@Minnie-e од каде нарачуваш од х&м? И од каде комплетов со мики? Овие со дамбо и ги имаме и ние, толку ми се убави што ми се како за шетање, не пижами
имаат онлајн достава, јас не сум од Скопје ја добив за еден ден. Цените им се повисоки во споредба со други. Пример боди на кратки ракави во џамбо или локални бутици имаш за 150-200 денари. Тритекс како познати по квалитет и слични на нив имаш по 250-300 ден. Во интимo бодито на кратки со дамбо го платив 500 Јас нарачувам така коа нешто ептен ќе ми се бендиса дизајн. За постојано пазарување не би. @Minnie-e ти благодарам. Јас само овие со дамбо ги видов. Другите ми избегале. И за хм нарачки ги знам тие ама немаат ништо што барам
лани ги имаше моето истите сандали-супер ги износе,мн се лесни и фенси Исто,лани летоска.му земавме такво н а дување ко вашиот делфин ама нашево динусаурус...На почеток го носеше со себе демек другар му е,па после сврте на боксови,па шкртање со пенкало и го дупна Важно добра инвестиција и занимација за дете
Цените за х&м? Ако прашуваш за нив генерално се +4евра од производ провизија. Екстрем интимо имаат онлајн, да. Јас така порачав. Другите се од детските, малку се поголеми. Колку има твоето?
Предпоставувам дека се малце поскапи, ама па имаат убави моделчиња за некој пат може да се нарача како да ги најдам на нет? На фб не ми излегува никако и на инста.
https://www.extremeintimo.com/mk/home Да знаеш само дека не се ниедни 100% памук, имаат и ликра/еластин. Конкретно бебе мое се поти од нивните бодиња и му се слепуваат. Пижамките се ОК, иако искрено од Вајкики не ми мрднале, а овие ми оветвеа некако, имаше мојов едни со долги темни, од црни станаа сивкасти.. Имаше лани и мојов, топ сандалче, ама широчки се некако, лани кога требаше да преминеме на 25ка му шеташе ноџе у нив, сега добри му се некако. А со делфин имаме куп патешествија, тоа долу каде се полни вода до вечерта го дупна Делфин уште е жив, за живо чудо, ама не го боксира, него го јава
Кај стои точно, знаеш? @emkaemka и мене не ми се нивните боди онака за секој ден, ова од мерак. А за боди картерс ми се број 1 (па ваикики и тритекс) штета што имаат само до 2 години Туку да искористам пост, боди освен ваикики кај наоѓате? Таму ниедно по кратки не најдов.
За малото можеш од Тини. А за големото и јас не знам каде. Освен Тритекс. Ама не ми се мене нешто вау. Се развлекуваат ептен. И некако стануваат млитави. И МадрКеар да видиш од нивните сетови. И они не мрдаат.
Vo depot kade Sto Se naredeni zelencici,ovosja vo vrekici, dekovi od kujnicki, fuldzani I takvi kompleti za decata, neznam Dali ti pomognav