За моми се нешто по цакани. Земав нешто да не излезам без празни раце. Ама Дино дезенот немаше број. За ромперите за спиење и бодиња ми беше повеќе. И ти си во право . Летово има да ги фрлиме пелените , па што сака нека е.
Мене па не ме бендисаа за мома затоа сега ќе останам без нив И зошто кај нив дирекно се најскапи, тоа ми нема логика... Он топик
Зборувате заTiny baby shop така? За бодијата од George? Јас сега нарачував работи од друг добавувач, чекам до крај на мај да стигнат... Не е до границите. Инаку имаат величини на бодија до 3 години. @Minnie-e твоето колкаво е?
Од каде порача? Од Baby&Family online boutique или од Brendirana garderoba? И од таму и таму порачав работи се изначекав, сега знам дека и бодиња ќе ги чекам 1ипол /2м ако нарачам.
Денес од Ваикики Бт, нема ништо салам со куси за долу боди за машки за поголеми нема со прерамки, купив 2 од женскиот дел по 99 ден
Од каде гаќичките и маичките? Мојов има да се швркне по бодито со пеку, а може и ќе го убедам да облече гаќички со кутрињата
Да пишам тука , оти тука зборевме.Во вајкики во рамстор нема НИШТО летно. Само кломпи купив три пара 199 ден. се и имаше и избор и величини. Џабе би оделе инаку . Едит-и гаќички имаше убави и величини,3 пара 250 чинам беа. Само ко подебел памукот за еазлика од тритекс
Јуратекс, во Ѓорче карши пазарчето. Инаку, DomiKids и DonellaKids има етикета на нив. Бодињата се на Симини.
Се вади тој долниот дел, белата пластика со црно внатре и тоа се чисти. За чистење е многу полесен и од обичен нокшир
Нема потреба ете Алиса погоре ми објасни. Сепак ќе земам адаптер за на шоља директно да се учи оти чистењево нокшир ми е ептен бљак. И скали за до чешма треба да купам, а немам што да барам.
Конкретно од тука нарачав, ми се виде провизија дека имаат помалку од Гордана: https://m.facebook.com/profile.php?id=100302168022618 А и Гордана ја прашав, и таа исто ми рече дека нарачува и периодов: https://m.facebook.com/profile.php?id=100302168022618 @BabyT* од Baby&family нарачав, се чека 2 до 3 недели, а и секогаш било така за нарачкиве од Англија, не сум чекала повеќе.
Јас отидов со син ми во локо кроко, тој да си одбере така почна целата приказна околу откажувањето пелени. Покрај оваа шоља имаме и кола нокшир па моментално во неа врши работа. Види што повеќе мислиш ќе ти одговарс тоа земи, кај мене се покажа успешно она колку детето е поголемко полесно и побрзо ќе ги откажеме пелените. За една недела и денска и ноќна тргнавме.
Фри само турам вода во нокширот и турам се во шолја после премивам со врела вода, не е гнасно, иначе мислам поубо дирек на шолја, вака еднаш го учиш во нокшир, па дури се научило треба на шолја