И јас до сега сум чекала 2,3 недели ама и они имаат застој. Конкретно од Гордана чекав 4недели, а од другата уште чекам, месец ипол помина.
Знам дека темава не е за прашања али веќе зборевме за ваикики па да праша, бил некој во Зара? Каква е ситуација таму со снабденост со облека за деца?
Јас од ХМ нарачував преку страните пред месец дена уште, за точно 8дена нарачката ми беше во Карго Не разбрав од каде си нарачала, ако е од Грција брзо иде.. Маички на кратки имаше и пред карантинот, имало и сега куп, мал број на шорцеви и тенки маички и долни колку сакаш. За девојчиња као имало повеќе. Не сум била, ова ми е инфо само Вајкики чекаат контејнер роба викендов, ваљда ќе стигне или па и стигнал, па во текот на неделата ќе наполнат продавниците со летни ствари
Кај нас Вајкики беше полн со детско. Ме чуди кога велите дека ништо нема. Оти нашето не е нешто многу снабдено. Или па некоја ланска пратка е. Ама го обезбедив малиот со Мики од Дизни колекцијата комплети. Сега чекам вртени маички да наредат и крокси. Се надевам у новата тура ќе има.
Облека по ваш избор - изберете бренд. @duffi средата во Вајкики во Ретаил немаше детска облека, не па на кратки-долги, празни, празни рафтови.. Али влечки, гумени сандали, крокс, патики имаше куп и модели и броеви
Исто помислив. Од кога престана да мочка во пелени некако боди не ми оди со гаќички. Ако знаеш каде има убави комплети, пиши.
Може ли некој да ми каже продавници за играчки и облека за деца, за нарачување онлајн ама да може да се плаќа со картичка зашто сакам да пратам за подарок?