Еден број поголеми од тоа што носи сега. Најкот му се 22, чизмичките 23 ги земав со намера да ги носи на есен кога ќе има дождови повеќе Всушност јас коа ги купвав овие он уште не беше прооден и носеше 19ка па ги земав за понатака со надеж дека ќе прооди и ќе ги носи на есен
И јас тргнав да ја прашам, али се премислив, мојов нема ич трпение да чека да се полат вакви ствари, па ќе биде фестивали од рикање @PUPICA не зезна со едно хилихоптерче и више никат @Miss.Sweet сега ми текна и во Џамбо имаше некое такво за балончиња. Само кога ќе зимаш обавезно зеди и балонче со течност, брзо се троши, а со сјај не ги бива И да прашам, играчки бубачки некоја знае каде има? Фала
Оние тркалца што се за протнување, дрвени или гумени доста внимание им задржуваа на моиве. Музички играчки, 3д книги или обични, лажици, тенџериња, количиња, кукли, пластични чаши за редење, ксилофон.
Емке нека пази многу да не ј натиска рачката од косачката , ја имаме иста само тука во Германија купено Спојлер: Косачка му беше интересна една недела и толку. Која цена е доле ако не е тајна?
Емка овие последните фармерките дали имаат растегливост, сакам да ги порачам ама ако не се растегнуваат нема да му чинат
599ден. Ќе видиме на бебе мое колку време ќе му биде интресесна, во принцип се што прави балончиња не здосадува, вчера цела куќа ја искоси, уредно мина по сите соби
Да, Џамбо, кај што стојат реквизитите за балончиња таму, мана и најдов само што каде се става течност е малу никакво, мојов брзо вози и се посипува. Али мм веќе најде решение, поклопче направи, уште да го залепиме
И мене ова многу ме нервира, штом видам страна на фејсбук на која нема цени на секоја слика веднаш исклучувам таб. Нема шанса за се што ме интересира да им пишувам приватна порака.
Јас му ја земав од баумаркт продавница за врмее на коронава и мојот косеше низ дома. И толку меракот веќе помина . Инаку тука за 10е ја земав значи иста цена.
Најомилена играчка ни е лани ја купивме зимата дома си играше сега е надвор си го вози носи земја многу го сака
Какви се тие тркалца милаааа...ммм и музички инструменти немаме земено во последно време а и 3Д книги не е лоша идеја, фалаааа